Skicka blommor inom hela Sverige med skickablommor.net


Betalnings och leveransvillkor när du skickar blommor med skickablommor.net

Priser

Det tillkommer alltid 99 kr i förmedlingsavgift. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK). Alla priser är inklusive moms. Bilderna som visas motsvarar alltid mellanprisläget när det finns flera olika priser att välja på för en vara.

Betalningsvillkor

Betalningen med kreditkort i denna
butik är säker och certifierad.

Betalning sker med kreditkort (Visa, MasterCard eller Diners Club) eller med faktura.

DIBS sköter att kreditkortsuppgifterna hanteras säkert. Inmatningen av kreditkortsuppgifterna sker på en webbsida som tillhör DIBS. Uppgifterna om kreditkortet skickas direkt till banken via en starkt krypterad anslutning. Gloriosa Blomsterhandel får inte tillgång till någon information om kreditkortet.

Klarna sköter vår fakturering. Vid fakturering måste man ha fyllt 18 år samt vara bosatt i Sverige på den adress som man är folkbokförd på. Det maximala beloppet vid faturering är 1500 kr. Detta belopp gäller inte bara varje enskild faktura, utan alla obetalda fakturor tillsammans. Vid fakturering måste man uppge sitt personnummer (organisationsnummer om köparen är ett företag).Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n.60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 35 kr inkl moms.

Gloriosa Blomsterhandel

Gloriosa Blomsterhandel äger och sköter allting som berör skickablommor.net

Inom Stockholmsområdet skickas alla blommor som beställs på skickablommor.net direkt från vår samarbetspartner Anderssons Blomsterhandel på Lidingö.Om mottagaren bor utanför Stockholm använder vi en butik som ligger i närheten av mottagaren och som är ansluten till Euroflorist.

Om du vill fråga något eller om du vill ha en extra bekräftelse på att vi har tagit emot din beställning är du alltid välkommen att ringa till Gloriosa Blomsterhandel på 08-99 23 11 Öppettiderna är 10.00 - 17.00 måndag - torsdag, 10.00 - 14.00 på fredagar och 10.00 - 12.00 på lördagar.

Gloriosa Blomsterhandel
Seglarvägen 17
181 62 Lidingö
tel 08-99 23 11

Levererade varor

Vi gör allt vi kan för att de levererade blommorna ska likna våra bilder så mycket som möjligt, men om någon blomma är slut ersätts den med en likvärdig blomma.

Garanti

Vi garanterar att värdet på de levererade varorna är enligt beställningen och att blommorna är fräscha och av god kvalitet. Om mottagaren inte är nöjd med varorna så kontakta den levererande butiken eller Gloriosa Blomsterhandel på 08-99 23 11. Vi vill helst ha dina klagomål inom 24 timmar efter leveransen.

Leveranstider

Sista beställningstid för leverans samma dag är 12.00 på vardagar och 10.00 på lördagar. På ett fåtal mindre orter går det ej att få leverans på lördagar. Vi har inga leveranser på söndagar och helgdagar. Tidpunkten för leverans kan variera. Leveransen sker vanligtvis mellan 09.00-19.00 på vardagar och 10.00-17.00 på lördagar. Vi kan inte garantera leverans vid speciella tidpunkter, men försöker givetvis att uppfylla eventuella önskemål om det är möjligt. Beställningar till begravningar måste vi ha minst 3 arbetsdagar innan begravningen för att kunna garantera leverans. Om du är sent ute till en begravning så ring oss på 08-99 23 11, så ska vi försöka att lösa det på bästa sätt. Vi gör alltid vårt bästa för att leverera på angiven dag, men om vi inte får tag på mottagaren kan det hända att leveransen skjuts upp till nästa dag.

Leveransuppgifter

Om mottagarens adress inte är korrekt angiven så ersätts inte leveransförseningar eller felleveranser. Om du anger att blommorna kan hängas på dörren eller lämnas till en granne så ersätts inte blommorna om de blir stulna. Om vädret inte medger det (t.ex om det är för kallt) hänger vi inte blommorna på dörren. Ofta ringer vi till mottagaren innan leverans för att bekräfta adress, eventuell portkod mm och för att komma överens om leveranstid. Om du absolut vill att det ska bli en överraskning så skriv det i meddelanderutan. I detta fall är det extra viktigt att alla uppgifter inklusive portkod är korrekt uppgivna. Dessutom måste något av alternativen hänga dörr eller lämna till granne godkännas.

Leveranssätt

Normalt körs blommorna med bilbud. På ett fåtal mindre orter kan andra alternativ förekomma. T.ex buss eller färja, eller att mottagaren får hämta blommorna i närmaste blomsterbutik. Om mottagaren hämtar blommorna själv kompletteras beställningen med extra blommor som motsvarar förmedlingsavgiften.

Leverans utomlands

Du kan inte skicka blommor utomlands via vår webbutik, men om du ringer oss på 08-99 23 11, så kan vi hjälpa dig att skicka blommor över nästan hela världen.

Sekretess

Vi behandlar all information konfidentiellt. Inga uppgifter lämnas ut till någon utomstående.